Ștergeți-vă contul
Pentru a vă șterge contul, urmați acești pași:
- Pasul 1 - Deschideți meniul principal din colțul din stânga sus al ecranului

- Pasul 2 - Accesați meniul de profil

- Pasul 3 - Selectați „editare profil”

- Pasul 4 - Apăsați butonul „ștergere” din partea dreaptă sus a ecranului

- Pasul 5 - Confirmați acțiunea
