Usuń swoje konto

Aby usunąć konto, wykonaj następujące kroki:

  • Krok 1 – Otwórz menu główne w lewym górnym rogu ekranu

  • Krok 2 – Przejdź do menu profilu

  • Krok 3 – Wybierz „Edytuj profil”
  • Krok 4 – Kliknij przycisk „Usuń” w prawej górnej części ekranu

  • Krok 5 – Potwierdź operację