Smazání účtu

Pro smazání účtu postupujte podle těchto kroků:

  • Krok 1 – Otevřete hlavní menu v levém horním rohu obrazovky

  • Krok 2 – Přejděte do menu profilu

  • Krok 3 – Vyberte „Upravit profil“
  • Krok 4 – Klepněte na tlačítko „Smazat“ v pravé horní části obrazovky

  • Krok 5 – Potvrďte akci