Brisanje naloga

Da biste obrisali svoj nalog, pratite sledeće korake:

  • Korak 1 - Otvorite glavni meni u gornjem levom uglu ekrana

  • Korak 2 - Otvorite meni profila

  • Korak 3 - Izaberite "edit profile"
  • Korak 4 - Kliknite taster "delete" u gornjem desnom delu ekrana

  • Korak 5 - Potvrdite radnju